lauantai 10. elokuuta 2013

We got it going on

Sain pari päivää sitten ystävältäni viestin, jonka kautta hän huusi innosta - hän sai opiskelupaikan juuri hänelle sopivalta alalta. Olen superinnoissani hänen puolestaan, sillä hän pääsee vihdoin tekemään juuri sitä, mistä hän nauttii. Ilouutisen kunniaksi päätin leipoa poikaselle suklaapatonkeja, ihan omia sellaisia. Hän toimi koemaistajan roolissa tehdessäni patonkeja ensimmäistä kertaa, ja leipästen suosio oli tuolla saralla huikea. Sain jälleen takaisin hymyt ja halit ja kiitokset, mikäs sen parempi vastalahja. :)
Vietimme eilen iltaa epätavanomaisella kokoonpanolla ja siinä sivussa tuli juhlistettua myös edellämainittua onnistumistarinaa. Ilta oli mahtava ja jokaiselle osanottajalle varmasti virkistävää vaihtelua. Iso kiitos ystäväisilleni hyvästä seurasta ja onnistuneesta illasta, ottaisin uusiksi koska tahansa!


Innostuin keväällä esittelemäni ovikoristeen tiimoilta servettitekniikasta ja päätin kokeilla sitä vähän isommalle pinnalle. Se osoittautui tällaiselle hulivilille kärsivällisyyttä harjoittavaksi hommaksi, eikä asiaa helpottanut se, että halusin pinnan olevan mahdollisimman rypytön. Linnunpömpelin mallinen ikkunakoriste oli pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa, joten päätin toteuttaa sen tätä tekniikkaa käyttäen. Ja kyllä siitä viimeisen päälle designpömpeli tulikin, kun inspiroiduin tuosta Marimekon printillä varustetusta servetistä. Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen, tällaisen kelpaa ripustella keittiönikkunaan roikkumaan. Jälkeenpäin mietin sen kaipailevan vielä jonkinmoista asukkia ja ajattelinkin kyhäillä sinne syksyn aikana vielä keramiikkatipun keikistelemään.Eräs ystäväni erehtyi kerran kysymään minulta, kuinka paljon olen ehtinyt kerryttää käsityö- ja näperrysideoita. Niin, onhan niitä ehtinyt muutama juolahtaa päähän ja siitä paperille... Neule- ja virkkuutöitä en ole kirjoitellut tähän listaan ylös, ne löytyvät joko päästä tai koneelta. Lista olisi muutoin ihan mahdoton (se sai jatkoa taas uuden Kotolivingin ilmestymisen myötä, köh).


Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti