perjantai 24. toukokuuta 2013

Kiekuraa, räsymattoja ja taikapalloja




Näiltä kaveruksilta puuttuu vielä parit, joten päätin ottaa niistä yhteiskuvan. Kiekura (vas.) on neulottu 2,5 mm bambupuikoilla DROPS Delightista ja Räsymatto puolestaan violetinkirjavasta Fabelista. Kiekuran neuloin tapani mukaan kärjestä, mutta Räsymaton kohdalla palasin jokseenkin nostalgisiin tunnelmiin käyttämällä varsialoitusta.







Tämä pipo syntyi Zauberballin "jämästä", joka minulle jäi nurkkiin pyörimään neulottuani kerästä ensin sukat. Piponkin jälkeen kerästä on vielä jäljellä pienehkö nöttönen, jonka voin tyytyväisenä pyöritellä jämäkeräni jatkoksi. Päänlämmitin on neulottu 2,5 mm bambupuikoilla, reunassa on muutaman sentin resori ja muuten tikuteltu ihan vain sileää neuletta. En ole vielä sisäistänyt sitä, että näihin hommiin kävisi hyvin myös ne pyöröpuikoiksi kutsutut kapistukset.



Minullahan olisi toki kuvattavaksi mm. parittomia lapasia (kuten huomaa, saan nykyään näistä parin vaativista töistä vain toisen kerrallaan valmiiksi), mutta ajattelin jättää ne tällä kertaa kuvaamatta jo pelkästään päästääkseni mallini vähän helpommalla. Hän näytti tarpeeksi tympeältä joutuessaan kiskomaan kesäkuumalla pipon päähän ja villasukat korkkareihinsa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti