maanantai 13. toukokuuta 2013

Delightful

Kyllä, kyllä, myönnetään. Hiljaista on ehtinyt tällä saralla olla pikkuruisen tovin. Mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö täällä oltaisi touhuttu ja saatu aikaan. Jos jonkun näköistä näperrystä on tullut tehtyä, tai ainakin ideoitua. Niistä lisää keskiviikkona, sillä tapaan silloin ystäväni, joka lupautui (antautui) kutilusmallikseni.

Ensimmäisenä haluaisin esitellä uuden, kevään aikana hyvin tutuksi tulleen ystäväiseni DROPS Delightin. Vaikka rustaisin kuinka pitkät luritukset hyvänsä, epäilen, että kuvat kertovat enemmän kuin sanat.

Yksi sana: Nam.
Tarkoituksenani oli vielä esitellä tämänpäiväinen tuotokseni, puinen kahvimitta. Se oli mukava pikkutyö tälle päivälle ja tuli tarpeeseen, sillä isäni ei eräs aamu oikein hallinnut voimiaan ja onnistui katkomaan edellisen yksilön.
Minulla olisi kyllä olemassa kuvamateriaalia, mutta pääsin taas kerran lausahtamaan mielessäni, että ***** ******** ******** ***** teknologia. Toisinsanoen, sitä kuvamateriaalia taidamme nähdä uuden yrityksen  siivittämänä keskiviikkona. Hengitän sisään, hallitsen henkisen tasapainoni ja totean, että kyllä tämä tästä.


Hyvää (myöhäistä) viikonalkua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti