lauantai 6. syyskuuta 2014

Mission impossible

Kun Jonna julkaisi blogissaan postauksen tästä piposta, olin vähintäänkin hämilläni ja skeptinen. Pipo 25 grammasta lankaa, ööh, ei? Tuon kokoinen nöttönen jää sukkaprojektista ylimääräiseksi, mutta eihän siitä nyt pipoa... Samana päivänä poikkesin Kerässä koukkaamassa mukaan vähän Rowanin Fine Tweediä, pakkohan tämä olisi tyypätä.

Ja kyllä vaan, niistä tosiaan tuli kuin tulikin pipot, ja vieläpä ihan katu-uskottavat sellaiset. Olen enemmän kuin tyytyväinen, ja edelleen lievästi hämmentynyt. Näin syksyä ajatellen Fine Tweed oli ihan mainio lankavalinta, sillä kaikessa villaisuudessaan pipoista tuli lämpimät, mutta silti hengittävät ja kevyet. Eikä voisi taas neulominen helpommaksi mennä. Tykkään, tykkään, tykkään. Ja niin tykkäsi siskokin, hän tilasi välittömästi samanlaisen myssyn ja samalta seisomalta käytiin tänään hakemassa Kerästä kolmas nöttö.





















Törmäsin kaupungilla sattumalta ystävään, jonka kanssa läksin viettämään tätä upeaa lauantai-päivää. Hän suostui ilomielin pipomallikseni, iso kiitos hänelle siitä!

2 kommenttia:

  1. Kyllä 25 grammasta näköjään voi todellakin saada pipon - ja vielä kivan näköisen! En olisi uskonut ellen olisi itse (jo eilen Kerässä) nähnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, mehän taisimme tavatakkin tuolla langanhakureissullani! :) Olen itsekin perin tyytyväinen, ei meinaan näytä päässä yhtään pöllömmältä ja hintalaatusuhdekin on ihan kohdillaan.

      Poista