tiistai 30. heinäkuuta 2013

Hello Helsinki, here we come!

Kuulun ihmistyyppiin, joka kovista ja ponnekkaista yrityksistä huolimatta jättää asiat aina viime tinkaan. Reissuvalmistelujen kanssa totesin taas, että mitäpä sitä järkyttävän huonoksi todettua kaavaa vaihtamaan, pääseepähän latomaan koko kuukauden ärräpäälitanian tiskiin yhden päivän aikana.
Päätimme ekstempore (kyllä, se on ihan oikein kirjoitettu) ystäväni kanssa varata Onnikkaliput ja tehdä päiväreissun Helsinkiin. Vaihtelun vuoksi aiomme tsekata, mitä pääkaupunkimme tarjoaa kahdelle käsityöhirmulle. Piipahduspaikkoihin kuuluu lankaputiikkeja, käsityö- ja sisustuskauppoja, kirppiksiä ja teepytinkejä. Ja joku kiva ruokapaikka. Onko edes lievästi siistiä? Vastaan puolestanne: kyllä!

Viikonlopun aikana oli tarkoitus hoitaa kaikki käytännön järjestelyt kuntoon, ettei viime tipassa tarvitse hosua kauhealla höökillä. No, viikonloppuhan on tiedettävästi lyhyt ja erityisesti juuri kuluneeseen mahtui vaikka minkälaista jäynää... Mitä tässä turhaan selittelen, en hoitanut niitä järjestelyjä. Onnibus starttaa huomenna Hervannan sydämestä 7.50 ja tässä para-aikaa harkitsen, pitäisikö yrittää saada jotain aikaiseksi. Mutta teevesi on juuri valmistumassa, koneella on kamalasti kaikkea tärkeää, televisiosta tulee juuri tänään vuoden ainoat kiinnostavat ohjelmat, neulominen on kivaa, urheillakin voisi... Mitähän tästäkin taas tulee. :D

Tarkoitus olisi tyhjentää kamera sinne kertyneistä kuvista ja ladata akku täyteen, tulostella muutamat Google Mapsit jottei putiikkien etsimiseen kulu koko päivää, tehdä jotain herkkusyötävää bussimatkoille, saada eräs neuleunelma valmiiksi, siivota vähän ja tehdä ruoka huomiseksi. No, on minulla se kameran akku tuossa latautumassa..

Huomenna linkku kaikesta huolimatta starttaa Tampereelta kyydissään kaksi käsityömonsteria, oli valmistelut kuinka alkeellisessa vaiheessa hyvänsä. Hello Helsinki, here we come!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti