tiistai 23. heinäkuuta 2013

Aamukahvin ääreltä..

Kesäloma on  monella muotoa päässyt kolahtamaan takaraivoon. Bloggailu ja kuvien siirtäminen koneelle ovat olleet ajatuksenakin ylivoimaisia (eipä muuten, mutta kun niitä kuvia on kertynyt aikas paljon...), kun olen päivästä toiseen suhannut milloin missäkin. Mutta ei se mitään, kaadan säälimättömästi niskaanne kunnon inspiraatiotulvan sitten, kun motivoidun ja pääsen tuumasta toimeen. Uskokaas meinaan huviksenne, että tämän likan korvan taakse on talletettu aikas paljon kaikkea jäynää, ihan niin monessa mielessä kuin haluatte asian ajatella.

Mieleeni tulvahti tässä aamukahvin ohella ajatus, josta en meinaa päästä yli enkä ympäri. Toteuttamisen arvoinen idea, toisinsanoen. Mieleni alkoi nimittäin kovasti tehdä suklaakakkua ja pakkohan sitä täydellistä ohjetta oli lähteä googlettamaan. Törmäsin siltä seisomalta reseptiin, joka on minulle ennestään tuttu ja jonka toteuttamista olen ajatuksena haudutellut jo jonkin aikaa. Kyseessä on Martha Stewartin klassinen Moist Devil's Food Cake, jonka suomennettu ohje löytyy tuolta Herkkumaailmasta. Tässä olisi loistava tekosyy lähteä vihdosta viimein metsästämään myös niitä irtopohjavuokia. Taidanpa ottaa tämän viikon prokkikseksi pyöräyttää tuommoisen kaloripommin ja jälleen ylensyöttää ystäviäni (teitä on varoitettu).

Aion vielä toistaiseksi ottaa lomailusta kaiken irti, joten täällä Korpin kirjoituspöydällä saattaa vielä jonkin aikaa tuuli tuiverrella nurkissa.

Hyvää viikonalkua ja mahdollista kesälomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti