perjantai 8. helmikuuta 2013

Because We CanTulipa vietettyä kesäkuussa 2011 Jompan ja parin muun kaverin kanssa kaunis sateinen päivä Helsingissä. Näitä hetkiä muistellaan nyt suurella lämmöllä ja biisien tahtiin fiilistellään sellaisella draivilla, että naapuritkin ovat varmasti tietoisia siitä, keiden perään tässä osoitteessa haikaillaan. Tämä video on minulle erityisen nostalginen (jos nostalgiasta voi puhua), koska siinä on kuvattu pätkä Helsingin keikasta suunnilleen minun perspektiivistäni. Itseasiassa kohdasta 1:20 eteenpäin on mahdollista todistaa videon vasemmassa reunassa tapahtuvaa epätoivoista huitomistani Jonin suuntaan, köh..
Miehen ilme on videolla syystäkin tuskainen, poloinen kun meni edellisen biisin aikana liukastumaan lavalla niin, että polvi hajosi. Keikan jälkeen hänet kiikutettiin leikkaukseen ja lääkärit sanoivat, että kiertue olisi tältä erää ohi. Mutta lälläslää, Jomppapa oli eri mieltä ja kiertue vedettiin loppuun asti. Samoin myös tämä kyseinen Helsingin reissu, josta me kaikki paikalla olleet voimme varmasti nostaa hänelle hattua. Vaikka toinen polvi hajosi, niin keikka vedettiin kovalla energialla loppuun - yhdellä jalalla heiluen.

Pojat päättivät ilahduttaa meikäläisiä mukavalla yllätyksellä, arvaattekos jo millä?


Arvoisat naapurit,
pidämme pienet illanistujaiset lähimmän ystäväpiirin kesken
sunnuntaina 26.5.2013 Ratinan rantatie 1:ssä.
Emme aio pahoitella takuuvarmaa häiriötä, vaan valituksenne kuullessamme toteamme:

HAVE A NICE DAY!


Kyllä, kotikaupungissa kajahtaa toukokuussa! Kuten pari vuotta sitten, tälläkin kertaa voin iloisin mielin pidellä käpälissäni Fan Club-lippua Golden Circleen ja toivoa hartaasti, että lavan catwalk-järjestelmä on kyhäilty samoin kuin mitä videolla on nähtävissä.
Keikkaan tuntuu tällä hetkellä olevan vielä kevyt ikuisuus, mutta odotus palkitaan aikanaan varmasti. Minulla tosin taitaa olla kuntoutuksen tukemisen työssäoppimisen näyttö seuraavana päivänä keikan jälkeen, mutta sehän on tietenkin vain järjestelykysymys...


Pientä makustelua siitä, mitä tuleman pitää.

Ystävät rakkaat, Ratinassa tavataan!

Ps. Kiitos niille kultakurkkuisille poikasille, joiden ääninäyte toistuu videon ääniraidalla erityisen vahvasti. En pysty katsomaan videota koskaan ilman kevyttä suunpielten nykimistä. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti