maanantai 13. lokakuuta 2014

Metsäläiset

Kun Kerän blogissa julkaistiin Broken Seed Stitch-kämmekkäiden ohje, marssin jälleen siltä seisomalta lankaostoksille ja pistin omani puikoille. Sattuneista syistä Rowanin Fine Tweedit ovat myyneet ilmeisen hyvin ja värivaihtoehtoja oli jäljellä rajallisesti. Päädyin hyvillä mielin Marian aiemmin kokeilemaan väriyhdistelmään.

Tikutin omat kämmekkäiseni tuon pienemmän koon ohjeen mukaan, sillä räpyläni ovat suunnilleen lapsen kätten kokoa. Isothan ne olisivat sellaisenaan olleet, mutta minäpä olin päättänyt kokeilla tuota Jonnan suosittelemaa vanuttamista.

Los buenos, ettenkö sanoisi! Näissä pukimissa on huikean rouhea villantuntu, ja huovuttaminen teki niistä ihan mahtilämpimät. Ensimmäisenä tulee mieleen kangasmetsät ja menninkäiset.

Tykkään kovasti tuosta broken seed stitch-neuloksesta, helppoa ja mukavaa neulottavaa ja näyttää aikas tosi hyvältä. Perheenjäsenet lienevät samaa mieltä kanssani, sillä näitä pistettiin heti kolme paria tilaukseen. Vanutettuina, totta kai.

5 kommenttia:

 1. Ihanan pehmoisen ja lämpöisen näköistä tuo vanutettu pinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna kommentistasi! Näin on, ovat kyllä viimeisen päälle lämpöiset. Samaan tyyliin voisi neuloa lapasetkin niille keleille, jolloin kämmekkäät eivät enää riitä. :)

   Poista
  2. Siis neuloa ja vanutella, täsmentääkseni huithapelia vastaustani. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Henna kommentistasi! Ihan mainiot näistä kyllä tuli, ovat palvelleet hyvin näillä kylmillä syysviimoilla. Suosittelen kokeilemaan!

   Poista