tiistai 18. maaliskuuta 2014

Muutosten tuulia

Huh, melkein kuukausi viime postauksesta. Monenlaista mullistusta on tullut eteen ja muutokset ovat kiireyttäneet aikatauluni. Lisäksi olen viimeisen kuukauden aikana ollut kolme viikkoa sairaana. Sanonpa vain, että lastentaudit ovat lenssuista viheliäisimpiä.

Ehdottomasti mainittavin asia on uuden asunnon saaminen. Minua lykästi ja pääsen kesällä muuttamaan mahtavalle asuinseudulle vastavalmistuneeseen kaksioon, ihkaensimmäisenä asukkina. Sisustusintoni heräsi horroksestaan ja olenkin pistänyt välittömästi tuulemaan. Ennakointia, tiedättehän. Jonkun verran joudun kiristämään nyöriä opiskelijabudjetin vuoksi, mutta koen sen olevan kaiken arvoista. Olenkin laatinut tarkat kuukausi- ja viikkobudjetit seuraavalle kolmelle kuukaudelle, jotta voin tehdä haluamani etukäteishankinnat. Matto, sohva ja verhot ovat listalla ensimmäisenä (ensin mainittu odotteleekin jo postissa..). Tästä projektista varmaankin rustailen lisää ajan mittaa.


Huomisen koulupäivän päätteeksi olen sopinut kuvauskeikan, jolloin ystäväiseni T pääsee mallaamaan neulomusteni kanssa, joten käsityöasiaakin on luvassa tuota pikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti