maanantai 14. heinäkuuta 2014

Hetken maailma on tässä





Kesän aikana on ollut vaikka minkälaista aihetta postailuun. Olisi ulkomaanreissuja, valmistuneita kutiluksia ja kässäideoita.

Kaikki on kuitenkin saanut jäädä odottelemaan aikoja parempia, sillä kuluneeseen kuukauteen on mahtunut jos jonkin näköistä härdelliä. Muutto ja kesätöiden alkaminen pamahtivat näppärästi samalle päivälle, virallisia ja vähän vähemmän virallisia sukujuhlia on ollut ripoteltuna pitkin kalenteria, ja onpa sekaan vielä mahtunut murheen kryyniä ja epätietoisuuttakin.
"Eteenpäin!" sanoi mummo lumessa. Täytynee muoria tälläkin kertaa vaan luottavaisesti uskoa.

Aiemmin esittelemäni pellavainen kesäkude valmistui hujauksessa, päälläkin sitä on jo monet kerrat pidetty ja mahtineulomukseksi todettu. Samoin kaikenlaista uuden kodin kaunistajaa olisi esittelyjonossa. Kameraiseni oli viime viikon reissussa pitkin Italiaa, joten pääsen kuvaamaan tuotokseni heti, kunhan härveli päätyy takaisin hellään huomaani.

Rankasti alkanut heinäkuu antaa toivottavasti loppua kohden vähän enemmän armoa. Lämpöinen ajatus mitä parhaimmalle ystäväkaartille, joka on pitänyt minutkin liikkeessä ja keksinyt jos jonkinmoista reissua piristämään tällaisena aikana, kun se on käynyt tarpeeseen.

Toivottavasti luontoäiti jaksaa muistaa meitä lämpöisillä keleillä. Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!